恭賀本校校友獲頒學院嘉許狀

2018年1月22日

恭賀下列就讀於香港浸會大學國際學院的校友於2016-2017年度第二學期中考獲優異成績並獲得嘉許:
校長嘉許狀
何麗儀 文科副學士(旅遊及款待服務業管理)
黃穎珠 文科副學士(專業中文)

院長嘉許狀
宋嘉瑋 理科副學士(環境保護學)

Congratulations to our graduates on their outstanding academic achievements in 2nd Semester 2016-2017:

President's Honour Roll
Ms. Ho Lai Yee Associate of Arts (Tourism and Hospitality Management)
Ms. Huang Ying Zhu Associate of Arts (Chinese for Professional Purposes)

Dean's list
Ms. Sung Ka Wai Associate of Science (Environmental Conservation Studies)